TypischTilburg Kalender 2016

Donderdag 10 december is de 10e TypischTilburg Kalender feestelijk onthuld in Cafe Bakker. De kalender staat dit jaar in het teken van typisch Tilburgse evenementen, gefotografeerd door Jeroen Vos en Corne Hannink.

Het eerste exemplaar van de kalender is door presentator Camiel Donders overhandigd aan Rene Schuurmans, die zelf ook een prominente plek heeft op de kalender. Daarnaast hebben de Reeshof Toppers en DJ Daniel Caneta er een feestelijke avond van gemaakt.

Naast de onthulling van de kalender is er ook het TypischTilburg predicaat uitgereikt aan wethouder Erik de Ridder, voor zijn goede werk voor de gemeente Tilburg.

De opbrengsten gaan ook dit jaar wederom naar Inloophuis MiddenBrabant, echter zal de opbrengst op een later tijdstip bekend gemaakt worden in verband met de verkoop. Op 10 november 2012 opende Inloophuis Midden Brabant zijn deuren voor mensen met kanker en hun naasten. Iedereen kan er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, krijgt er informatie en kan er deelnemen aan diverse activiteiten.

De kalender wordt dit jaar, in tegenstelling tot andere jaren, verkocht bij diverse verkooppunten in Tilburg voor slechts € 1,-. Omdat het dit jaar een verjaardagskalender is, kan de kalender het hele jaar door gebruikt en verkocht worden. De verkooppunten zijn ook te vinden op www.typischtilburg.nl en facebook.com/typischtilburg.

Verkooppunten:

CVT - Lieve Vrouweplein
Dirven Schoenen – schouwburgpromenade
Suitable – De Lind Oisterwijk
Gianotten – Emmapassage
T-Drinks – Korte Heuvel
Kapsalon van den Broek - Haydnstraat - Westerpark
Inloophuis MiddenBrabant - Wilhelminapark