Over TilburgSpint

 

Zet 14 oktober 2018 alvast in je agenda, want dan zal de FINAL EDITION van TilburgSpint plaatsvinden bij EVE.

 

Van 14.00 tot 18.00 uur zal er wederom een 4 uur durende spinningmarathon plaatsvinden voor het goede doel. Dit jaar gaan we voor #ZEROHUNGER. Kijk voor meer informatie op 'The Global Goals for Suistainable Development’, Goal nr. 2 ZERO Hunger en The World Food Program

Vanaf 31 maart is het mogelijk om op deze pagina je fiets te reserveren voor deze final edition!

_______________________​__________________​_________________________


 

Historie

Historie
Acht jaar geleden, of eigenlijk langer al, koesterde John en Ilco dezelfde droom: een groot evenement voor fanatieke spinners. Dit moest realiseerbaar worden dus werden er de juiste mensen gezocht en voilà! In 2009 fietsten we in het Poppodium 013 met 300 spinners voor de Johan Stekelenburg Stichting. In het jaar 2010, 2011 en 2012 fietsten we drie jaar op een rij voor het Verbeeten Instituut. Met 180 spinners in Jacks Casino en tweemaal 300 spinners in de Euroscoop en Koepelhal. En de afgelopen twee jaar voor het Inloophuis Midden Brabant samen met 200 fietsers in Poppodium 013 en afgelopen jaar 180 fietsers in de MIDI.

Elk jaar wordt er een lokaal goed doel gekozen waarnaar de opbrengst van het jaarlijkse spinevenement toe zal gaan. De sportfanaten hebben dus niet alleen een leuke sportieve middag maar dragen ook hun steentje bij.

Hoe het begon..


Indrukken voorgaande jaren

Fotogallerij